Newsletter

Evenimente recente

Nu exista evenimente

Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Termeni de utilizare

Website-ul fiiantreprenor.ro este proprietatea firmei SC Brain Wave Communication SRL, cu sediul in Bucuresti Sector 6 Str Drumul Taberei nr 66 bl OS 6 sc A ap 13, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J40/169/2003, CUI RO 15118390.

In perioada octombrie 2010 – iulie 2012, website-ul este administrat de SC Dofa Grup SRL, cu sediul in Bucuresti Sector 4 Calea Serban Voda nr 256, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J40/2942/2004, CUI RO16180706.

SC Brain Wave Communication SRL furnizeaza acest website in calitate de lider de parteneriat al proiectului  "APT-Antreprenoriat performant prin training si consiliere", avand ID 63021, ca serviciu de informare pentru participantii la proiect, grupul tinta, autoritatea de management, partenerii, media si publicul larg interesat de detaliile proiectului.

Informatiile prezentate si accesate pe acest website sunt furnizate de catre SC Brain Wave Communication SRL si partenerii sai de proiect, SC Realfin Consulting SRL si SC Invest4SEE SRL. 

Continutul si design-ul fiiantreprenor.ro sunt proprietatea SC Brain Wave Communication SRL si sunt protejate prin legislatia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe. In cazul informatiilor si continutului postate de parteneri sau terte parti, pe website-ul fiiantreprenor.ro, dreptul de autor si responsabilitatea asupra acestuia apartin in totalitate celor care au publicat acea informatie. In cazul continutului preluat de la parteneri, acesta este identificat prin mentionarea numelui partenerului langa textul sau imaginea respectiva, sau la sectiunea "Editorul materialului".

In conditiile in care considerati ca un anumit continut aflat pe website-ul fiiantreprenor.ro incalca drepturile dvs de proprietate intelectuala, dreptul la viata privata, la publicitate sau alte drepturi personale, sunteti rugat sa trimiteti un email la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , cu drepturile incalcate, pentru a permite administratorilor sa actioneze in conformitate cu dispozitiile legale conform Legii 365/2002.

Fii Antreprenor este marca inregistrata a SC Brain Wave Communication SRL, avand numar de inregistrare la OSIM 114461/ 2010. Este interzisa utilizarea acesteia in orice mod, fara un acord scris din partea SC Brain Wave Communication SRL.