Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Consiliere

Perioada de sustenabilitate 2012 - 2017

Continuam sa oferim servicii de consiliere pentru antreprenori, manageri, angajati sau pentru cei care doresc sa initeze noi afaceri. Serviciile de consiliere sunt contra cost iar tariful este orar. In functie de complexitatea spetei dumneavoastra, numarul de ore necesar consilierilor nostri pentru cercetare, colectare de informatii, analiza si interpretare, precum si pentru conceperea si redactarea documentelor necesare (in special in cazul consilierii juridice) poate varia destul de mult. De aceea este important ca, inainte de contractarea serviciilor, sa definim foarte bine speta in vederea clarificarii obiectivelor si asteptarilor dumneavoastra.

Pentru detalii suplimentare, ne puteti contacta.

Perioada de implementare 2010 - 2012

În cadrul programului sunt oferite sesiuni de consiliere pentru antreprenori dar şi pentru cei care vor să iniţieze o nouă afacere. Indiferent dacă participaţi sau nu la cursuri, puteţi beneficia gratuit de serviciile consilierilor noştri.

Cursanţii care au idei de afaceri fezabile şi care sunt determinaţi să iniţieze o afacere pe cont propriu sau prin asociere imediat după absolvirea sesiunilor de instruire beneficiază de sprijin logistic în cadrul programului “Antreprenoriat performant prin training şi consiliere”. 

Participanţii vor putea apela şi la sesiuni de consiliere gratuite, pe subiecte de interes din domeniul financiar, management, juridic şi marketing. De sesiunile de consiliere vor putea beneficia şi întreprinzători sau persoane care vor să îşi deschidă propria afacere care nu participă la cursuri, în baza cererii şi programării. 

În cadrul acestor întâlniri, solicitanţii vor primi sugestii detaliate pentru abordarea situaţiilor concrete cu care se confruntă. 

Sesiunile de consiliere vor fi organizate în fiecare dintre cele trei centre: Bucureşti, Craiova şi Galaţi.

Pentru detalii şi înscriere utilizaţi datele de contact din secţiunea înscriere.